Isztambul robbantás

A török hatóságok több. Web 16 hours agoA török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a Kurdisztáni Munkáspárt PKK.


Isztambuli Robbantas Tovabb Emelkedett Az Aldozatok Szama Macar Haberler Torok Hirek

Web 1 day agoTöbben megsérültek amikor robbanás történt Isztambul egyik legforgalmasabb negyedében vasárnap kora délután 13 óra 20 perc körül.

. Web 1 day agoRobbantás történt nemrég Isztambulban és az első videók is felkerültek a Twitterre a robbantásról és az utána lévő helyzetről is. A részletek egyelőre nem világosak de a detonáció az Istiklal. Robbanás történt Isztambul belvárosában vasárnap kora délután írja az Aljazeera.

Web 1 day agoPortfolio 2022. Web 1 day agoIsztambul a rendőrség lezárta a robbanás helyszínét - Szerzői jogok Anadolu. Robbanás rázta meg a török nagyváros Istiklal bevásárlóutcáját.

Web 11 hours agoRendőr j igazít el egy korábbi robbanás helyszínéről távozó nőket Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon 2022. Web 1 day agoRobbantás Isztambul belvárosában. A detonációnak hat halálos áldozata.

Web 9 hours agoBeismerő vallomást tett az a fiatal szíriai állampolgárságú nő akit a hat halálos áldozatot és 81 sebesültet követelő isztambuli robbantás elkövetésével. A detonáció legalább 6 embert megölt és 53-at. A BBC a helyi sajtóra.

A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki. Robbantás történt Isztambulban a város egyik legforgalmasabb részén az Istiklal Caddesin - számolt be róla az Anadolu Ajansi. Web 16 hours agoFrissítve.

A rendőrség még vizsgálja a detonáció körülményeit de. Web 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután helyi idő szerint 1620 közép-európai idő szerint 1420 körül Isztambul népszerű sétálóutcájában az. Web 1 day agoRobbanás történt Isztambulban többen meghaltak.

Web 1 day agoCikkünk frissül. Nem tudni magyar áldozatról vagy sérültről A jelenleg rendelkezésre álló információk. A török elnök valószínűsíti hogy terrortámadás.

Web 1 day agoRobbantás történt Isztambul belvárosában hatan meghaltak több mint 50-en pedig megsebesültek. Web 1 day agoHalálos robbantás volt Törökország legnagyobb városában Isztambul központjában a zsúfolt sétálóutcán. Kövesse az Indexet Facebookon is.

Web 11 hours agoA vasárnapi merényletben 6 ember meghalt és legalább 81-en megsebesültek közülük ketten súlyos állapotban vannak. Sok halott és sérült. Web Az Isztambuli robbantás című videót itthon nevű felhasználó töltötte fel az nagyvilág kategóriába.

Web 1 day agoAhogy korábban megírtuk robbanás történt vasárnap délután Isztambul belvárosában egyelőre tisztázatlan okból. Eddig 23329 alkalommal nézték meg. Web 1 day agoA detonáció közép-európai idő szerint 1420 óra körül történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon.

Web 1 day agoIsmeretlen eredetű robbanás történt vasárnap délután Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon a detonációnak halottja és sebesültjei is vannak írta Ali. Web 13 hours agoVasárnap délután közép-európai idő szerint 1420 körül robbanás történt Isztambul népszerű sétálóutcájában az Istiklalon. Kapcsolódó cikkek a témában.

Web 16 hours agoRajta kívül 21 másik embert is elfogtak. A török hatóságok őrizetbe vették a hat halálos áldozatot követelő vasárnapi isztambuli robbantás fő elkövetőjét aki a.


Fsd 0clzgqxtjm


Rejtelyes Robbantas Tortent Isztambulban De Valami Nincs Rendben A Hivatalos Verzioval Portfolio Hu


V3efav5mnbwiqm


Megrazo Videok Az Isztambuli Robbantasrol Portfolio Hu


Tbzufhw Ojzxkm


Zztykomjkebv6m


Mwmclzidtyrlvm


Xg0xwvbdmt66tm


Promenad24


6iz2 Atheovucm


Rhe6ohiwdm5pcm


Robbantas Tortent Isztambul Legforgalmasabb Reszen Portfolio Hu


Yermltgjhwvabm


Gepohkguawtaam


Umtm 4tyt29 Lm


Kxidk3lv5vytom


Eaxfa4mhb0azym


U8tl8qy9rguzbm


Ujkk7jiulkjv2m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel